Gilderoy Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam, Od dzisiejszego ranka mam problem z reserującym się samoczynnie Redmi 3. Nie wgrywałem nowych softów etc, nie instalowałem nowych appsów od wczoraj, telefon mi nie spadł- wszystko po staremu. Jednak resetuje się. Co to może być drodzy userzy? Wada techniczna? Czy może istnieje jakiś sposób, aby to naprawić? Pozdrawiam i życze miłego popołudnia
Zexon72 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Na początek daj screena z pozycji menu "informacje o telefonie", zobaczymy, co tam siedzi na pokładzie.
Gilderoy Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Dzięki za szybką odpowiedź
Zexon72 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 I wszytko jasne - masz klasyczne syfmiui (telefon zapewne kupiony na xiaomi.com.pl) Wgranie nowego systemu za pomocą MiFlash rozwiąże Twój problem. Tutorial znajdziesz bez problemu na forum.
Gilderoy Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Tylko, że telefon od czerwca działał bez zarzutu, dlatego nie rozumiem problemu. MiFlash pewnie potrzebuje odblokowanego bootloadera a ja chciałbym pominąć te wszystkie chore zabezpieczenia- o ile jest oczywiście taka możliwość. Telefon z allegro, więc kto to wie skąd tak naprawdę pochodzi
Zexon72 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Poczytaj trochę - MiFlash nie wymaga odblokowanego bootloadera.
Gilderoy Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuję Panu bardzo Teraz na szybko, póki Pan jest Pobieram MiFlash, pobieram rekomendowany dla mnie rom, instaluje MiFlash, podłączam telefon w trybie fastboot, refresh w app, wybieram rom i tyle? edit: MiFlash na moim komputerze się nie włącza- error ;s Edytowane 19 Listopada 2016 przez Gilderoy
Nezumi Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi