PanMarcepanek Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam. Kupiłem telefon z goldway dokładnie z tej aukcji. Telefon jeszcze nie przyszedł, ktoś może mi powiedzieć jak mam rozumieć informacje na temat romu? Jest to oficjalna wersja? Będę mógł normalnie użytkować czy przygotować sie raczej na wgranie czegoś innego? Jestem nowy na tym forum, dużo rzeczy jeszcze nie ogarniam. Na pewno chciałbym mieć oficjalny rom/miumiu polska. Nie wiem czego sie spodziewać.
massek Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Masz na aukcji napisane Official Global Firmware, także jeśli sprzedawca jest słowny to tak będzie. Jeśli przyjdzie z syfmiui to również nie widzę problemu z przejściem na wersję global. Jedyne do czego możesz się przygotować to wgrywanie roma miflashem. Osobiście korzystam z tego poradnika i nigdy nie miałem problemu http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
zielonyBB Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam. Kupiłem telefon z goldway dokładnie z tej aukcji. Telefon jeszcze nie przyszedł, ktoś może mi powiedzieć jak mam rozumieć informacje na temat romu? Jest to oficjalna wersja? Będę mógł normalnie użytkować czy przygotować sie raczej na wgranie czegoś innego? Jestem nowy na tym forum, dużo rzeczy jeszcze nie ogarniam. Na pewno chciałbym mieć oficjalny rom/miumiu polska. Nie wiem czego sie spodziewać.Najprawdopodobniej dostaniesz z global beta. To jest oficjalny ROM Xiaomi z full wsparciem dla Google oraz język PL. Ale na 100℅ to dowiesz się dopiero jak włączysz.Wysłane z MI5
animare Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Kupowałem ostatnio od Goldiego 2/16 i 3/32 oba miały global stable. 3/32 miał że startu firmware 8.0.1 jak pamiętam, zaktualizowałem do 8.0.6 bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi