Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon ma już prawie 2,5 roku i nic nie chce się w nim popsuć, bateria trzyma 1 dzień,żadnych zawieszeń itp.Zmienił bym na coś nowszego (oczywiście też Xiaomi), ale tego żal mi wrzucić do szuflady. Może macie podobny problem?

Opublikowano
Dnia 13.11.2016 o 08:03, robin210 napisał:

Telefon ma już prawie 2,5 roku i nic nie chce się w nim popsuć, bateria trzyma 1 dzień,żadnych zawieszeń itp.Zmienił bym na coś nowszego (oczywiście też Xiaomi), ale tego żal mi wrzucić do szuflady. Może macie podobny problem?

Jaki masz budżet?

Teraz jak byś kupił jakiegoś Xiaomi z 5,5'' wyświetlacz to była by różnica 720p a 1080p.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym coś do 1000 zł, zastanawiam się nad xiaomi redmi note 4 prime 3 gb ram 64 gb rom od Goldwaya. Obecnie około 200$ z przesyłką bez VAT. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 13.11.2016 o 08:03, robin210 napisał:

Mam tak samo nie chce się popsuć,a jak poprosimy  to może zrobią jakiś romik raz na pół roku .

7.1.20

Opublikowano
6 godzin temu, Zeork napisał:

Serio odkopujesz temat z listopada 2016?

Sent from my MI 5C using Tapatalk

Za kolejne, spamerskie posty poleci ostrzeżenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...