Endriu Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam Hongmi oraz SE W995, zaś w Hongmi kartę 36i6. Czy istnieje możliwość, aby wyrobił sobie duplikat mimo posiadania oryginalnej karty ? Chodzi o sytuację: Mam dwie karty z tymi samymi numerami i po prostu w jednych okolicznościach włączam i noszę Hongmi, w innych zaś SE
Lalo Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam Hongmi oraz SE W995, zaś w Hongmi kartę 36i6. Czy istnieje możliwość, aby wyrobił sobie duplikat mimo posiadania oryginalnej karty ? Chodzi o sytuację: Mam dwie karty z tymi samymi numerami i po prostu w jednych okolicznościach włączam i noszę Hongmi, w innych zaś SE Tak da rade lecz stara karta zostanie dezaktywowana, a zrobią Ci duplikat karty płatniczej bez blokady starej karty?
Endriu Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Gdybym wiedział, to ten temat by nie istniał. Jednak różnice w tych dwóch kartach są znaczne i nie mogę z góry zakładać tego samego przy obydwu, dlatego pytam.
fyme Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Jak wymieniałem starą kartę sim (nie można było na niej wyłączyć kontroli pin) na nową to automatycznie stara karta została dezaktywowana a miły pan w punkcie Plusa powiedział iż mogę ją sobie wyrzucić do kosza.
Endriu Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Aha, więc pewnie byś mógł z niej korzystać w razie czego. No trudno, pewnie nie da rady tak uczynić
fyme Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam ją do dzisiaj ale nie loguje się do sieci więc nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi