Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dlaczego ma długość150mm? Podobno Kate ma 152mm do tego wersja z X-koma ma 7.8m grubości a nie 8.65mm. Mógłby mi ktoś wyjaśnić. Poza tym na stronie download jest do ściągniecia ROM qualcomm Global do ktorej to wersji note 3 :)?

Opublikowano
2 minuty temu, Melman1980 napisał:

To dlaczego ma długość150mm? Podobno Kate ma 152mm do tego wersja z X-koma ma 7.8m grubości a nie 8.65mm. Mógłby mi ktoś wyjaśnić. Poza tym na stronie download jest do ściągniecia ROM qualcomm Global do ktorej to wersji note 3 :)?

Mają błąd w opisie. Dla X-Komu Xiaomi na pewno nie robi specjalnych wersji Redmi Note 3 Pro. Na stronie wszystko jest ładnie na zakładkach opisanie, który to jaki model. Kenzo to RN3Pro zaś Kate RN3Pro Special Edition

Opublikowano

Oj Ci co sprzedają to do końca nie wiedzą czym one się różnią i robią kopiuj/wklej z innej aukcji ot cały problem. A wersja Kate ma pod razu zainstalowany Global rom

Tapnięte z RN3 PRO KATE

Opublikowano (edytowane)

Ok to jeszcze jedno pytanko. Na stronie download MIUI jest do ściągnięcia Redmi Note 3 Qualcomm Global do jakiego to smartfona :)?

Oczywiście pytam do jakiej wersji NOTE 3 :)

Edytowane przez Melman1980
Opublikowano

No właśnie bo powiem tak. Ja mam właśnie tą wersje z aukcji. Sprawdze wymiary dopiero w domu. Mam cyrki z baterią....duży drenaż. Może to nie jest Kate a ja wgrywam ROM z Kate dlatego bardzo kiepsko trzyma bateria tym bardziej na Karcie SIM. Chciałem się upewnić czy jest oprócz Kate jeszcze jakaś wersja ze snapdragonem, która obsługuje LTE 800?

Opublikowano (edytowane)

Nie ma jest Kenzo bez b20 i kate z b20 800 lte na naklejce masz (2015161) w wiadomościach na priv sprawdź wysłałem ci sposób .sprawdzenia

10 minut temu, Melman1980 napisał:

No właśnie bo powiem tak. Ja mam właśnie tą wersje z aukcji. Sprawdze wymiary dopiero w domu. Mam cyrki z baterią....duży drenaż. Może to nie jest Kate a ja wgrywam ROM z Kate dlatego bardzo kiepsko trzyma bateria tym bardziej na Karcie SIM. Chciałem się upewnić czy jest oprócz Kate jeszcze jakaś wersja ze snapdragonem, która obsługuje LTE 800?

Edytowane przez Snajper
Opublikowano (edytowane)

N

6 minut temu, gonzo_86 napisał:

To Ty wgrywałeś na ten fon glogala?
Jeśli to by była Kate miałbyś już preinstalowany rom Global.

Tapnięte z RN3 PRO KATE

Miał global stable 8.0.4.0 zmienił na dev 6.10.13

Edytowane przez Snajper
Opublikowano

Był zainstalowany 7 coś nie pamiętam a potem aktualizacja OTA 8.0.4.0 i zaczeły sie cyrki z baterią. od piątku nic nie mogę zdzialac. Wgrałem DEV i kilka resetów i, że tak powiem d*pa:(

Opublikowano
Robię ostatnia próbe z 8.0.4.0. Sprawdziłem mam na 100% Kate  Panowie tak przy okazji są jakieś folie, etui na Kate :)?

Zajrzyj do działu akcesoria ;-)

Tapnięte z RN3 PRO KATE

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...