deepack321 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam Dzisiaj stałem się użytkownikiem mi 5 w wersji prime, standardowo zacząłem się bawić telefonem i wszystko ogólnie jest na jak największy plus, natomiast nie mogę wejść w galerię mojego telefonu, ponieważ pojawia się informacja: "Galeria zamknięta, uprawnienia nie są wymagane". Oczywiście wszystkie uprawnienia są na "zezwól". Ktoś się orientuje o co tutaj może chodzić?
IMSth Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 A uprawnienia aparatu ? Ja też się na początku bawiłem i jakoś uprawnieniami zablokowałem sobie dostęp do galerii. A że to był początek, to przywróciłem do ustawień fabrycznych
deepack321 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Poradziłem sobie, dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.
IMSth Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 To może napiszesz jak sobie poradziłeś ? Dla mojej informacji i potomnych.
janovetop Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Hej mam ten sam problem. "Galeria zamknięta uprawnienia nie są wymagane". Jak to zmienić? Pozdrawiam
kamk0012 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 witam ten sam problem ktoś wie jak to rozwiazac???
Rekomendowane odpowiedzi