Ravirez Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, dzisiaj przyszedł mi telefon Redmi Note 4. Zaktualizowałem nakładkę do wersji 8.0|Stable (8.0.11.0), pobrałem wszystko co potrzebne i chciałem odblokować bootloader. Niestety, wyskakuje mi taki oto komunikat, a wszystko robię dobrze. SMS aktywacyjny przyszedł mi dziś rano, włączyłem tethering usb oraz odblokowałem narzędzia developerskie. Laptop czyta mi telefon bez problemów i jego pamięć, jednak ani program do odblokowania ani MIPCSuite nie widzi mi urządzenia.
pmedela Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Jedyna droga dla tego modelu: https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urządzeniach-xiaomi-poradnik/?page=63 Czytaj moją odpowiedź z poniedziałku z godz. 20:41 P.S. oczywiście masz włączyć "Debugowanie USB" a nie tethering USB 1
Ravirez Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Jestem przekonany, że ten sposób działa, jednak nie mogę zainstalować sterownika od MDK, ponieważ pojawia się następujący problem. Najwyżej jutro spróbuję na innym komputerze to zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi