ezzakiel Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Witajcie- mam Rom Miui8.0.1.0.0 stable -updater po podaniu sciezki dla najnowszej wersji wyrzuca "can't verify update" wiec nie moge zmienic tego softu ani na dev ani na najnowsze stable-doslownie nic- mi pc suite takze nie wykrywa podlaczenia telefonu-czy moze mi ktos poradzic jak ruszyc ten temat na REDMI PRO?To juz drugi ten model u mnie z pierwszym mialem chinski dev i wszystko poszlo gladko lacznie z odblokowaniem bootloadera az po wgranie MIUIPolska.
wojtekmarchewka Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Masz Rom Miui8.0.1.0.0 stable, ale co China czy Global ? Bo to co podałeś wygląda mi na Global, czyli Miui syf, bo nie ma Globala do tego modelu. PC Suite nie wykryje telefonu bo jak na razie nie współgra z procesorem MTK. Jeżeli masz Miui syf to zapewne bootloader odblokowany, no chyba że wgrany w trybie EDL, więc teraz próbuj wgrać Twrp oraz rom Miui.eu
ezzakiel Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 11 godzin temu, wojtekmarchewka napisał: Masz Rom Miui8.0.1.0.0 stable, ale co China czy Global ? Bo to co podałeś wygląda mi na Global, czyli Miui syf, bo nie ma Globala do tego modelu. PC Suite nie wykryje telefonu bo jak na razie nie współgra z procesorem MTK. Jeżeli masz Miui syf to zapewne bootloader odblokowany, no chyba że wgrany w trybie EDL, więc teraz próbuj wgrać Twrp oraz rom Miui.eu Tak -dokladnie jak pisales mam Globala a co do odblokowanego bootloadera to zalaczam screenshot z ktorego wynika ze chyba jest odblokowany?I mowisz ze powinno sie dac teraz wgrac TRWP itd?
wojtekmarchewka Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Jeżeli masz Globala (syf rom) , którego nie ma oficjalnie, to są tylko dwie możliwości. wgrany za pomocą EDL lub odblokowany bootloader, jeżeli informacja jest prawdziwa o odblokowaniu, rób wszystko to co robiłeś na poprzednim modelu zaczynając od TWRP Edytowane 3 Listopada 2016 przez wojtekmarchewka
ezzakiel Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) 34 minuty temu, wojtekmarchewka napisał: Jeżeli masz Globala (syf rom) , którego nie ma oficjalnie, to są tylko dwie możliwości. wgrany za pomocą EDL lub odblokowany bootloader, jeżeli informacja jest prawdziwa o odblokowaniu, rób wszystko to co robiłeś na poprzednim modelu zaczynając od TWRP Dziekuje Ci bardzo :)Dam znac jak sie skonczylo jak sie zabiore bo poki co jestem w rozjazdach. Edytowane 3 Listopada 2016 przez ezzakiel Literowka
Nezumi Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi