reben Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam, zauważyłem że jest jakiś problem z internetem, mam kartę z play, roaming danych włączony. Pokazuje mi sieć 3/4g, prędkość na pasku powiadomień nawet 100-200kb/s a mimo tego Internet nie działa dobrze, strony długo się lądują, niektóre aplikacje pokazują brak połączenia, problem występuje czasem, chwilowo. Chwile działa dobrze i za chwilę przestaje, mimo pokazywane dobrej prędkości. Jak to naprawić żeby działało dobrze. Mój system to global dev 6.10.27. dodatkowo chciałbym zapytać o problem ze wstawieniem tutaj screena, "wystąpił błąd podczas przetwarzania przeslanego pliku -200"
chomik25 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja mam telefon w sieci Mobile Vikings (Operator P4 czyli to samo co Play) i internet też nie działa zbyt dobrze. Próbowałeś łączyć się ręcznie np z nadajnikiem plus ?
reben Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 U mnie normalnie przechodzi z 2g na 3/4g a problem ustal, widocznie była to wina jakiegoś słabego zasięgu lub coś podobnego, nie wiem ale dziś już normalnie działał.
Rekomendowane odpowiedzi