supermonter Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Mam zainstalowaną aplikację torrent pro. Chciałbym zapytać tych, którzy korzystają z tej apki, czy jest możliwość wskazania folder docelowego gdzie mają ściągać się torrenty? Grzebie w ustawieniach ale nie widzę takiej opcji. Wysłane z S4
MrMarley Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 jaka dokładnie to aplikacja, bo ja używam aTorrent PRO i jest tam taka opcja
supermonter Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 No ja właśnie też tej używam ale nie widzę tej opcji Wysłane z S4
Ari93 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 w tTorrent np pyta sie przy dodawaniu torrenta gdzie go zapisac ponadto oczywiscie mozna ustawic folder domyslny poza tym takich programow troche jest wiec chyba latwiej znalesc opcje w jakims innym programie niz szykac tej opcji w tym jednym programie ;p
Endriu Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Apropo torrentów. Jak u Was wygląda sprawa prędkości na nich oraz innych serwerach / testerach łącza ? Mam obecnie łącze 10Mbps, wcześniej 6. I wtedy i teraz Hongmi wyłapuje max 3Mbps przy maksymalnym sygnale (telefon 1-3m od routera). Chyba mój router jest uszkodzony z tego co mi się wydaje (kiedyś miałem problemy z oprogramowaniem w nim, i chyba na dodatek był zalany). Ale jestem ciekaw jak prędkość wygląda u Was na dobrym sprzęcie, wówczas gdy puścicie sobie sygnał po WiFi
Rekomendowane odpowiedzi