Skocz do zawartości

Custom ROM na Andku 7.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!
Testował ktoś custom romy z XDA na bazie androida 7.0?
Jest jakiś godny uwagi bez błędów utrudniających codzienne korzystanie?

Sory jeśli coś nie tak z moim postem. Dopiero raczkuję po forum.

Edytowane przez SenseyNS
Opublikowano

Przecież wszystko opisane jest zawsze na głównej stronie co działa co niezbyt, ew. dopiero szukają większych błędów

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@tomasznowak Mam Redmi Note 3 Pro na snapdragonie 
@Artrix na tym forum temat romów niestety słabo poruszany, a z angielskiego jestem słaby. Google translator dziwnie tłumaczy zdania z XDA i nie są dobrze zrozumiałe, dlatego pytam

Opublikowano

Czytam codziennie xda i żaden się nie nadaje do dłuższego użytkowania (: a chyba najlepsza testerka jest tam exiodus ,dzięki jej postom można się dużo dowiedzieć,lepiej poczekać trochę ale nie na cynamona14 bo na 13 są jeszcze kłopoty ( wieczna beta)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Są okropne błędy z radiem. Albo nie działa dual sim, albo gubi zasięg, albo niby wszystko jest w porządku ale jak dzwonisz to nic nie słychać. Do tego problem ze słuchawkami szum zamiast muzyki. Po godzinie wróciłem na 6.0 

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że narazie lepiej poczekać na Final CM14, albo MIUI na nugacie. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Nie do końca się zgodzę. Siedzę już jakiś czas na cm 14.1 Santosha i powiem że jest bardzo fajny. Jedyny problem jaki miałem to akcje z brakiem możliwości nagrywania i czasem przednim aparatem. Nie mam problemu z danymi siecią i itp ale mam jedną sim. Zresztą na prawie wszytko jest rozwiązanie. Jak jesteś ciekaw to instaluje i sprawdź co ci się podoba a co nie i czy bugi które występują masz u siebie (pamiętaj że nasze telefony maja inne bebechy w środku).

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...