niestosowny Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Cześć, poprzez zainstalowanie złej wersji Miui Polska straciłem IMEi, ale udało mi się go odzyskać poprzez fash toola i IMEI&SN Writer, ale wgrałem Miui JHACNBL30.0 stable (na początku wgrało mi JHACNBL5.0 ale przeprowadziłem update). teraz normalnie mogę korzystać z telefony, ale... Moje pytanie jest takie, jaki rom mogę wgrać na wersje TD, czy mogłaby to być wersja MiuiPOlska, lub chociażby jakaś wersja międzynarodowa (nie mogę znaleźć nic o wersji TD)? Z recovery do tego romu nie mogę zrobić wgrania systemu metodą pierwszą i drugą nie widzi paczki update.zip, ani w updaterze, ani w recovery. Drugie moje pytanie jest takie, czy mam wgrać nowe recovery albo coś innego do wgrania nowego systemu, czy koniecznie muszę robić wgranie miui przez flash tool? będę wdzięczny za pomoc!
ZduneX25 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Numb Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi