werym Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 witam mam problem po wgraniu miui polska wyskakuje mi cały czas błąd google play jest to strasznie uciążliwe nie wiem jak to zlikwidować jeśli ktoś coś wie to prosze o odpowiedź bądź ew link do odpowiedzi
darer Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 usuń konto Google, Wyczyść dane wszystkich usług Google. Reboot i dodaj. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
igoruss Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć zachęcony pozytywnymi opiniami kupiłem Redmi Note 4 i juz na starcie mam podobny problem ale też kilka innych. Telefon ma odblokowany bootloader i wgrane miui polska 6.11.24 (8.2) i mam problem z niemal wszystkimi usługami google, oto co zauażyłem: Cały czas wyskakuja błędy "aplikacja x przestała działać" gdzie za x pojawia się usługi google play, klawiatura google, aplikacja google, chrome itp. Aplikacja google (wyszukiwarka) włącza się na sekundę i zaraz wyłącza (identycznie jak tutaj), klawiatura działa tylko w języku angielskim (po polsku wysypuje się po sekundzie), Chrome wyłącza sie co kilka minut, nie działa YT w przeglądarce nie dostaje powiadomień o poczcie z gmaila/inbox (jak wejdę w apke to są), ponadto nie moge pobrać żadnego załącznika aplikacje z marketu strasznie wolno się pobierają (max 1-2MB/s przy internecie 120mbps) Wyłączyłem oszczędzanie energii oraz robiłem 2 razy factory reset ale bez skutku. EDIT: wgrałem nowsza wersje miui polska i pomogło Edytowane 5 Grudnia 2016 przez igoruss
Rekomendowane odpowiedzi