pablik01 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Wersja MIUI: Galaxy S2/MIUI 4.1.24 Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Witam, problem polega na tym że zaraz po instalacji MIUI wszystko jest spolszczone (tzn. nazwy w galerii "lokalnie" itp) natomiast po pewnym czasie używania telefonu zachciało mi się zmienić tapetę i zamiast polskich napisów mam chińskie znaczki Logcat Dodatkowe informacje
Lalo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Wersja MIUI: Galaxy S2/MIUI 4.1.24 Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Witam, problem polega na tym że zaraz po instalacji MIUI wszystko jest spolszczone (tzn. nazwy w galerii "lokalnie" itp) natomiast po pewnym czasie używania telefonu zachciało mi się zmienić tapetę i zamiast polskich napisów mam chińskie znaczki Logcat Dodatkowe informacje Wyczyść dane aplikacji galeria
marcoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 spróbuj najpierw wyłączyć proces aplikacji galerii a potem wyczyścić dane
Acid Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Wyczyść dane aplikacji Motywy... a nie Galerii :-\ Wysłane z mojego MI 3W
Lalo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Wyczyść dane aplikacji Motywy... a nie Galerii :-\ Wysłane z mojego MI 3W lol, czyli tu chodzi o chinskie znaczki w motywach nie w galerii?
Acid Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak. Tzn jeśli wybierasz tapetę to już odzywa się aplikacja Motywów. Jak chcesz np. pobrać dodatkowe obrazki do kontaktów to tez Motywy. Jak chcesz zmienić dzwonek w ustawieniach to też Motywy. A z motywami jest jak pisalem na stronie i na razie nic nie poradzimy. No chyba że kolega ma całą aplikacje Galerii po Chińsku, wtedy to nie jest normalne. Wysłane z mojego MI 3W -- 5 lut 2014, o 20:14 -- Mógłbyś zrobić screena? Wiem które miejsce ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć. /// Hmm odpisałem na posta a on zniknął?
pablik01 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak. Tzn jeśli wybierasz tapetę to już odzywa się aplikacja Motywów. Jak chcesz np. pobrać dodatkowe obrazki do kontaktów to tez Motywy. Jak chcesz zmienić dzwonek w ustawieniach to też Motywy. A z motywami jest jak pisalem na stronie i na razie nic nie poradzimy. No chyba że kolega ma całą aplikacje Galerii po Chińsku, wtedy to nie jest normalne. Wysłane z mojego MI 3W -- 5 lut 2014, o 20:14 -- Mógłbyś zrobić screena? Wiem które miejsce ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć. /// Hmm odpisałem na posta a on zniknął? Miales race pomoglo - proste ale nie wpadl bym na to dzieki
Lalo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 To nie w galerii miales chińskie znaczki tylko w motywach!
pablik01 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Na to wychodzi, jeszcze nie jestem obeznany w MIUI, jeszcze jedno pytanie wiem że było już o tym ale od wczoraj nie mogę założyć konta Xiaomi czy to przez telefon czy przez komputer, nie dostaję maila potwierdzającego
Lalo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Na to wychodzi, jeszcze nie jestem obeznany w MIUI, jeszcze jedno pytanie wiem że było już o tym ale od wczoraj nie mogę założyć konta Xiaomi czy to przez telefon czy przez komputer, nie dostaję maila potwierdzającego może serwery przeciążone? przez telefon jak zakladasz to chyba zadnego maila potwierdzajacego nie bylo, bo zakladasz na numer telefonu a nie na mail. załóż na numer telefonu podajesz numer +48xxxxxxxxx przyjdzie kod smsem https://account.xiaomi.com/pass/register
pablik01 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Teraz np mam tylko dostępną opcję wyślij ponownie email aktywacyjny ale ani w spamie ani w skrzynce odbiorczej nie ma :/ OK czy z tym zakładaniem przez nr tel. nie wiążą się jakieś dodatkowe opłaty? Pytam na zaś
Lalo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Teraz np mam tylko dostępną opcję wyślij ponownie email aktywacyjny ale ani w spamie ani w skrzynce odbiorczej nie ma :/ OK czy z tym zakładaniem przez nr tel. nie wiążą się jakieś dodatkowe opłaty? Pytam na zaś Jesli aktywujesz wiadomosci w chmurze (miui do miui wiadomosci poprzez transfer danych) to nic Ci nie naliczy, jesli aktywujesz zaplacisz za 1szt sms za granice. Po kazdym wipe aktywujac wiadomosci w chmurze 1sms za granice jest naliczany.
Rekomendowane odpowiedzi