Roberttt Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 WitamJak synchronizować kontakty z Facebooka z tymi co mam w książce.Chodzi mi o to bym miał w książce zdjęcie tej osoby co mam w Facebooku lub mesenger. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
niwdew Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Takie rzeczy w Htc, poszukaj aplikacji w sklepie play, ale zadna do konca nie działa...Wysłane z mojego Lenovo A5500-H przy użyciu Tapatalka
thrillco Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 ja używam Sync.me , łączy kontakty z FB i z innych społeczności. jeśli chodzi w tle to potrafi nieznany numer odszukać na w grupach społecznościowych gdy do nas dzwoni
Roberttt Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Kiedyś używałem tego programy, synchronizowal świetnie, teraz jest do niczego, nic nie potrafi sam znaleźć, a jak mu dokładnie podam kontakt to i tak tego zdjęcia nie synchronizacje Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi