Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Redmi 3s

maciek4688

Pytanie

Opublikowano

Cześć wszystkim, 

musze na szybko kupić jakiegoś smartphone'a z wyswietlaczem 5 cali. Zależy mi na względnej płynności, dobrej baterii i znośnym aparacie. Zastanawiam się nad zakupem Redmi 3s za 699 zł w xkom. Tak sobie czytam forum i widze, że użytkownicy telefonu ciagle pisza o jakiś softach na czym nie do konca się znam i nie mam czasu ani ochoty ciągle coś reinstalować itp. Chce kupić telefon i go używać.. czy moge na to liczyć po zakupie tego telefonu czy raczej jestem skazany na ciągłą zabawe w "informatyka"? 

Widze, że telefon można też kupić na stronach typu aliexpress. Gdzieś wyczytałem, że iBuyGo ma serwis we Wrocławiu gdzie obecnie mieszkam tylko jak to jest z tym LTE (wolałbym mieć to pasmo B20)?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Jak kupisz w x komie nie masz zabawy w soft tylko od razu siadasz i używasz.

Z Chin musisz się pobawić w instalowanie systemu natomiast masz taniej.

Jak nie chcesz się bawić to bierz wiec z xkom. Tam tez masz najpewniejszą gwarancję.

• 0
Opublikowano

A jak sprawuje się telefon (wydajność) po około roku? Moje wcześniejsze androidy (nawet galaxy s4 w latach swojej świetności) po pół roku znacznie spadły pod względnem wydajności? No i jak jest z jakością rozmów i mikrofonem? Czytałem, że dość kiepsko..

• 0
Opublikowano

Spadków wydajności nie powinieneś bardzo doświadczyć, choć w x kom dają tylko z 2 GB ram wiec nie wiem do końca.

najwyzej możesz zresetować telefon i będzie klawo.

jeżeli chodzi o mikrofon i głośnik: nie wiem bo nie uzywałem tego telefonu natomiast tragedii raczej nie na. To nie jest drogi smartfon wiec nie ma czego oczekiwać.

A i rzecz jasna zdajesz sobie sprawę ze w Xiaomi nie ma usług Google?

• 0
Opublikowano

Oczywiście, że są usługi Google, aż ich za dużo. Wystarczy kupić w oficjalnej dystrybucji (x-kom) albo u zaufanego sprzedawcy i nie trzeba będzie kombinować. Można też już kupić wersję 3/32 za 899 zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...