darer Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Wszedlem w Engineric mode . General construction. Phon 1 information i zmieniłem na LTE/GSM prl auto no i teraz nie mam sms-ów a nie mogę zmienić tego wpisu za nic teraz . Robiłem wipe data dalvik cache i nic dalej mi to blokuje sms-y. Mam pytanie jak tam macie w note 4 ustawione . A i zalecam tego nie zmieniać Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
darer Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Dodam że apn mam ok bo sprawdzane z redmi3 . Roaming zaznaczony dane są Internet jest rozmowy są ... Sms-ów nie wysyła, odbiera smsy ale nie odbiera mmsów . Edit. Odebrało mmsa po 15min . Sms-ów nie wysyła. Edytowane 29 Października 2016 przez darer
darer Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Mam ..... Wykasowal się przez to Engineric mode nr centrum sms do Play +48790998250. . Wszystko było ok ale bez tego nr w ustawieniach zaawansowanych sms porostu nie wysyłał. Już wszystko działa. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi