snuffmajster Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Witam Od wczoraj co jakiś czas występuje u mnie mnie migotanie ekranu. Jest ono najczęściej dostrzegalne podczas grania w Booble Shooter. Miewał ktoś podobne problemy? Telefon jest z PL dystrybucji (x-kom), soft - Miui 8 global (stable, nie zmieniałem nic). Edytowane 29 Października 2016 przez snuffmajster
GeraltPL Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 U mnie zauważyłem podobny problem. Pojawia się czasem przy przeglądaniu facebooka. Moja sztuka to wersja z Chin kupiona u Janusza i z niby 2 letnią gwarancją u nas. Nie przejmuję się tym, bo bywa to rzadko. W moim wypadku wystarczy wyłączyć/włączyć ekran i jest okWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
snuffmajster Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) U mnie wystarczy go 2-3 sekundy nie dotykać, podczas przeglądania neta problem nie występuje. Ogólnie przyznam, że jak na 699 to smartfon genialny a bateria nie do zabicia (Moto G2 już bym ładowal, 3s ma teraz 68% przy Soc 4h) Gelalt a jaki masz soft? Edytowane 29 Października 2016 przez snuffmajster
Daniello Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Po wymianie modelu w serwisie na nowy miałem podobny problem po 24h. okazało się, że winą jest poluzowana taśma od wyświetlacza.
GeraltPL Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Sam to poprawiłeś, czy oddałeś telefon do serwisu?Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
snuffmajster Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Ale podczas normalnego użytkowania nie zauważyłem tego, tylko granie. Podczas migotania przelaczylem na ekran główny i ustalo. Można pukac w ekran, ściskac - bez zmian. Edytowane 30 Października 2016 przez snuffmajster
Rekomendowane odpowiedzi