grzesiug Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Stałem się posiadaczem nowego Redmi Note 4 3/64GB jak poniżej na screenach. Gdy próbuję sprawdzić dostępne aktualizację otrzymuję komunikat "Aby pobrać aktualizację połącz się z Wi-Fi" podczas gdy wi-fi jest włączone i połączenie z internetem działa poprawnie. Co jest nie tak ?
scooby666 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Nie ma jeszcze MIUI 8.0.5.0.0 Global Najnowsza to: Author: MIUI Official TeamVersion: V8.0.4.0.MBFMIDG (MIUI8) Size: 1.3G Masz po prostu syfiaste MIUI i dlatego nie będzie się dało zaktualizować. To jest prawdopodobnie China Stable Version: V8.0.5.0.MBFCNDG 1.1G zmodyfikowany przez jakiegoś Azjatę.
grzesiug Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 A czy warto instalować MIUI Official TeamVersion: V8.0.4.0.MBFMIDG (MIUI8) ?. Teraz telefon wydaje się chodzić w porządku. większość rzeczy 95% jest po polsku reszta po angielsku. Jak to jest w tej wersji oficjalnej ??
Drakoon34 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 A czy warto instalować MIUI Official TeamVersion: V8.0.4.0.MBFMIDG (MIUI8) ?. Teraz telefon wydaje się chodzić w porządku. większość rzeczy 95% jest po polsku reszta po angielsku. Jak to jest w tej wersji oficjalnej ?? Masz syfmiui, poczytaj przed instalacją nowego. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
grzesiug Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Jakiej metody mam użyć do wgrania oficjalnej wersji global: recovery method czy przez flashtool ? Znalazłem taki poradnik: http://en.miui.com/thread-370620-1-1.html Czy jest dobry, na co uważać ? Ewentualnie proszę o linka do sprawdzonej metody. Zdecydowałem się na wgranie roma nikel_global_images_V8.0.4.0.MBFMIDG_20160805.0000.29_6.0_global programem flashtool z poradnika z linku powyżej i telefon nie uruchamia się, zatrzymuje sie na logo " MI powered by android" CO TERAZ ZROBIĆ? Jak przywrócić telefon do życia?? Edytowane 29 Października 2016 przez grzesiug nieudane flashowanie
Rekomendowane odpowiedzi