front242p Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Istnienie a może jaki jest najlepszy office na Miui v3? Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2
AmyS Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 @front242p, spróbuj Kingsoft Office. Dzisiaj znalazłem wersję PL, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, bo w sklepie Play jest tylko angielska wersja. Program obsługuje taki rozszerzenia jak: .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx czy nawet .pdf.
Lalo Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 @front242p, spróbuj Kingsoft Office. Dzisiaj znalazłem wersję PL, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, bo w sklepie Play jest tylko angielska wersja. Program obsługuje taki rozszerzenia jak: .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx czy nawet .pdf. Dawno była i jest temat o tym
AmyS Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Dawno była i jest temat o tym Widać, że w złym miejscu, bo jakoś tego nie zauważyłem, a śledzę prawie wszystkie tematy
front242p Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki Wam Mam ten office ale nie zawsze mi dobrze działa. Nie mogę zrobić "prezentacji" w PP Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2
front242p Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Lata Można zamknąć Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi