Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy u was też na dole ekranu są jaśniejsze i ciemniejsze punkty? Widać to szczególnie dobrze kiedy ekran wyświetla jasny kolor. Nie przeszkadza to w użytkowaniu telefonu ale jestem ciekawy czy mam felerny egzemplarz czy to po prostu wada konstrukcyjna.

Opublikowano

wlaczylem biala strone w przegladarce i zarowno przy minimum i maximum jasnosci nie jestem w stanie zobaczyc jakichkolwiek roznic w jasnosci, kolorach itp z tym ze ja mowie o mi2 ale ekrany chyba te same maja

Opublikowano

U mnie równomiernie rozłożone podświetlenie i tez nie widzę jakiejś różnicy.

Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Czy u was też na dole ekranu są jaśniejsze i ciemniejsze punkty? Widać to szczególnie dobrze kiedy ekran wyświetla jasny kolor. Nie przeszkadza to w użytkowaniu telefonu ale jestem ciekawy czy mam felerny egzemplarz czy to po prostu wada konstrukcyjna.

Wyczysc ekran i zobacz jeszcze raz.

Jak jest brudny to tak to wyglada, przynajmniej u mnie.

Opublikowano

U mnie wszystko białe, jedynie nad klawiszami mam cień (widoczny zawsze na jaśniejszym tle)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wina wyswietlacza. Ja mam dokupoiny wyswietlacz, i mialem wlasnie taka wade, jakby plamy siwe na dolnej czesci ekranu. Byly z tym wyswietlaczem tez inne problemy, to mi chinczyk doslal drugi ekran. Takie same plamy. Jak dla mnie to ewidentna wina wyswietlacza, plamy sa w troche innym ksztalcie, miejscu na obu ekranach. Nie przeszkadza to specjalnie w uzytkowaniu, wiec puki co nie zmieniam wyswietlacza ponownie...

Wysłane z mojego MI 2S

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z mojego doświadczenia wiem , ze jeśli chodzi o wyświetlacz to jest ogromny problem z jakoscia. W nowym tel problem mialem z digitizerem, po odeslaniu do sklepu xiaomi kilka razy go naprawialo. Po tym jak musialem sam wymienic wyswietlacz, mam 2 nowe, obydwa maja wady. Albo trefny sprzedawca, albo mam takiego pecha..

Wysłane z mojego MI 2S

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...