Skocz do zawartości
  • 0

Dlaczego nie mogę zaktualizować ?

Pytanie

Opublikowano

Proszę o pomoc, pytanie początkującego. Odblokowalem BL, zainstalowalem MIUI 8, wg instrukcji, później wgralem aktualizacje przez "Aktualizacje" wersje 6.9.22, później sciagalem jeszcze 3 Aktualizacje i próbowałem wgrać przez "Aktualizacje" ale robi się czarny ekran i wyświetla logo MI, i nic. Co mam zrobić ?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ale po co wgrywać kilka aktualizacji zamiast tej jednej, która Cię interesuje?Jeśli masz TWRP zrób Wipe Data,  Cache, DalvikCache. Wrzuć interesujący Ciebie ROM i wgraj przez Install. Chcesz najnowszy to najnowszy, a nie ileś po kolei. 

Albo jak chcesz mieć wszystko cacy, to wgraj na czysto przez MiFlash, poradniki co i jak masz na forum. 

• 0
Opublikowano

Regime, chodzi mi o to że żadna aktualizacja nie chce mi się wgrać, czarny ekran, logo MI i nic. Ale spróbuję pewnie z TWRP, chociaż dla mnie cały czas to czarna magia.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

A dobry ROM pod dobry model telefonu chociaż? Albo nie wiem, nie próbujesz wgrać xiaomi.eu na globala albo odwrotnie? Masz w ogóle wgrane TWRP? Jeśli nie to od razu poszukaj poradnika instalacji xiaomi.eu przez MiFlash i postępuj zgodnie z poleceniami. 

BTW. na logo Mi potrafi czasami długo wisieć, ale też bez przesady. Do 30 min można poczekać, dłużej raczej nie ma sensu. 

Edytowane przez RegimeOfTerror
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...