Skocz do zawartości

Wgranie roota i odrootowaniu na Androidzie 6.0.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak zainstalować roota a potem odrootowac to w Xiaomi Redmi Note 3 PRO Android 6.0.1

Kingroot nie działa.

Screenshot_2016-10-26-08-53-39-961_com.kingroot.kinguser.png

Edytowane przez dexterek
Opublikowano (edytowane)

Problem z siecią Plus jest od ponad godziny i nie mogłem wrzucić screena i dopiero jakieś Wi-Fi mam dworcowe.

A w tym fake GPS można fajnie jaja wykluwac bo jest opcja chodzenia w kółko, mam 34 lvl ale chciałbym szybciej jaja wykluwac niż ciągle inkubatory kupować

Screenshot_2016-10-26-10-09-54-266_com.android.settings.png

Przeczytałem takie coś : Telefon musisz mieć zrootowany i fake gps zainstalowany jako aplikację systemową, bo inaczej system wymusza większy priorytet "swojego" gps'a niż tego z fake gps, i "cofa" do aktualnej lokalizacji

Czy to trzeba tak zrobić czy jest inny sposób?

// edit by luki!
Posty edytujemy!

Edytowane przez dexterek
Opublikowano (edytowane)

czyli potem wgrac ten fake gps jako systemowy a potem odinstalować roota i jak to zrobić?

jest jakiś poradnik?

i co dalej trzeba zrobić?

@luki! Jest jakiś poradnik abym mógł to zrootować, odrootować i czy sie da zeby był potem zablokowany bootloader?

// edit by luki!
Zwróciłem Ci już uwagę o opcji edytuj!

Edytowane przez dexterek
Opublikowano
2 minuty temu, demoxik napisał:

ja ma też 6.10.13 Global Beta, to skąd mam pobrać?

na beta nie idzie   odblokowanie  ,konto wszystko pouzupelniane ? w opcjach programistycznych zaznaczone zdjecie  blokady i debugowanie  usb?

Opublikowano

mi unlock   ver.317 koncowka  tak  ,logujesz sie na konto za pomoca  emailu  ,sprobuj nr  telefonu  ,kiedys   tez chyba tydzien czekalem   az zadziala  unlock  chyba nawet pisalem emaila   do supportu  podawalem id konta   ,musisz czekac i probowac codziennie   az zatrybi jezeli wszystko robisz zgodnie z instrukcja 

Opublikowano (edytowane)

@skay77 to na androidzie 6.0.1 też powinno pójść?

tak to ta wersja, idzie do 50% i potem ten komunikat

w ogóle nie mam tego formularza :( czy coś jest nie tak?

Edytowane przez demoxik
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...