sibul Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Od aktualizacji MIUI v5 4.1.24 mam problem z podmianą animacji startowej. Zmieniam za pomocą programu i ręcznie i nic.Chodzą tylko mtz z motywów... Wygląda na to, że i do tego miui się dorwało. Zawsze powraca animacja domyślna i nie miui polska, a jak u was ?
Acid Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jak chcesz na stałe to wrzuć do /system/media/bootanimation.zip Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
sibul Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Poruszyłem ten wątek bo i twoja animacja nie działa po update a wklejam w to miejsce. Programem do zmiany animacji też nic jest cały czas domyślna miui sprawdzę dziś po update jeszcze
Acid Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ale po co wklejasz? Ona tam ląduje sama jak instalujesz rom.
sibul Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ogolenie twoja nie działa po instalacji romu mi na mi2s ani inne tam wklejone w /system/media/bootanimation.zip- moje animacje: http://miuipolska.pl/forum/topic698.html Pytanie czy to wina nowych zmian w romie miui ?
Acid Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na pewno to jest po Twojej stronie. W romie nic się nie zmieniło. Ostatnio zrobiliśmy bootanimacje MIUIPolska pod 1080p i dodałem ją do MI3 i od razu po instalacji widać bootanimację. Jest tak jak mówię. Jeśli w motywach nie masz innej ustawionej to działa domyślna odczytywana z /media.
Renegade Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ogolenie twoja nie działa po instalacji romu mi na mi2s ani inne tam wklejone w /system/media/bootanimation.zip- moje animacje: http://miuipolska.pl/forum/topic698.html Pytanie czy to wina nowych zmian w romie miui ? A wrzuć swoją boot animacje tutaj: /data/media/theme/operator/boots/ Miałem ten sam problem, przy Mi2s
Deragon Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ta zmieniona wersja jest dla wszystkich? Bo jeśli tak, to zgłaszam, że u mnie jest od zawsze tylko "MI". W prawdzie nie przeszkadza mi to, bo to przecież tylko botanimacja, ale informuję. Wysłane z mojego Galaxy Nexus
Janko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 aby animacja działała po wklejeniu do system/media należy nadać jej uprawnienia Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi