Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od aktualizacji MIUI v5 4.1.24 mam problem z podmianą animacji startowej. Zmieniam za pomocą programu i ręcznie i nic.Chodzą tylko mtz z motywów...

Wygląda na to, że i do tego miui się dorwało. Zawsze powraca animacja domyślna i nie miui polska, a jak u was ?

Opublikowano

Poruszyłem ten wątek bo i twoja animacja nie działa po update a wklejam w to miejsce. Programem do zmiany animacji też nic jest cały czas domyślna miui sprawdzę dziś po update jeszcze

Opublikowano

Na pewno to jest po Twojej stronie. W romie nic się nie zmieniło. Ostatnio zrobiliśmy bootanimacje MIUIPolska pod 1080p i dodałem ją do MI3 i od razu po instalacji widać bootanimację.

Jest tak jak mówię. Jeśli w motywach nie masz innej ustawionej to działa domyślna odczytywana z /media.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta zmieniona wersja jest dla wszystkich? Bo jeśli tak, to zgłaszam, że u mnie jest od zawsze tylko "MI". W prawdzie nie przeszkadza mi to, bo to przecież tylko botanimacja, ale informuję.

Wysłane z mojego Galaxy Nexus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

aby animacja działała po wklejeniu do system/media należy nadać jej uprawnienia ese9a6e9.jpg

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...