Pablito Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Witam od kiedy mam w posiadaniu rn3pr mam problem z podłączeniem go do komputera , mam nadzieję że ktoś mi pomoże bo na prawdę jest to irytujące ... Proszę o pomoc ! Edytowane 23 Października 2016 przez Pablito
luki! Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Musisz bardziej opisać problem. A przede wszystkim podać jaki masz rom.
krzychu112 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Może to chodzi o to, że od Anrodida 6 po podłączeniu telefonu przez USB trzeba przestawić tryb z ładowania na pamięć masowa?
Grzesiuso Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 2 minuty temu, krzychu112 napisał: Może to chodzi o to, że od Anrodida 6 po podłączeniu telefonu przez USB trzeba przestawić tryb z ładowania na pamięć masowa? Tak musisz przestawić.
Pablito Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 No w sumie nie opisałem nic w pośpiechu hah sorki ...
luki! Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Zaktualizuj rom do najnowszej wersji global stable/dev a najlepiej odblokuj bootloader i miuipolska <-- poradniki znajdziesz na forum Twoja wersja romu jest stara i na dodatek china stable.
Gość kingaa16 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam. Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 pro International. Mam problem, ponieważ komputer nie wykrywa telefonu przez oprogramowanie Mi PC Siute. Cały czas mam komunikat, żeby podłączyć telefon przez usb. Normalnie komputer wykrywa telefon. Nie wiem jakie mam oprogramowanie na telefonie, zamieszczam screeny. Telefon podłączam oryginalnym kablem. Mam system W 8.1 64-bit. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. teraz mam taki ekran
akszyn Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Musisz znowu ręcznie zainstalować sterownik mtp USB też tak miałem i wystarczyło wejść w menadżer urządzeń wybrać ręcznie z listy android a potem mtp USB i widzi telefon tak w skrócie
Rekomendowane odpowiedzi