Mingerr Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Witam 3 dni temu dotarł do mnie telefon Xiaomi Redmi Pro zakupiony na stronie X-Sklep (stare sklepxiaomi). Zauważyłem, że telefon po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji wykorzystującej aparat zaczyna wydawać harczący bardzo cichy szum z głośnika. Sytuacja ta pojawiała się gdy telefon miał stary ROM i również gdy zainstalowyny został ROM z MIUI Polska. Problem ten pojawia się tylko przy włączonej kamerce TYLNEJ. Miał miał ktoś z Was może taki problem i czy da się to jakoś naprawić czy odsyłać telefon na gwarancję?
ezzakiel Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Dnia 23.10.2016 o 14:59, Mingerr napisał: Witam 3 dni temu dotarł do mnie telefon Xiaomi Redmi Pro zakupiony na stronie X-Sklep (stare sklepxiaomi). Zauważyłem, że telefon po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji wykorzystującej aparat zaczyna wydawać harczący bardzo cichy szum z głośnika. Sytuacja ta pojawiała się gdy telefon miał stary ROM i również gdy zainstalowyny został ROM z MIUI Polska. Problem ten pojawia się tylko przy włączonej kamerce TYLNEJ. Miał miał ktoś z Was może taki problem i czy da się to jakoś naprawić czy odsyłać telefon na gwarancję? Witaj-mam podobny problem tez mam szum z tylnej kamery i przy jej wlaczaniu jest takie pykniecie dosc nieprzyjemne.Jak udalo Ci sie rozwiacac temat?
Mingerr Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Mam wciąż tak samo jak Ty. Nie rozwiązałem problemu ale wiem, że jest to wada systemowa lecz nie umiem jej naprawić
ezzakiel Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zatem skad sie dowiedziales ze to wada systemowa?Tzn nie sprzetowa jak rozumiem?
Mingerr Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Wg mnie nie jest to wada mechaniczna tylko systemowa poniewaz dzwiek nie wydaje szumu z glosnika przy puszczaniu,np. muzyki ale puszcza dana sciezke dzwiekowa tylko przy wlaczeniu aplikacji wykorzystujacej aparat
jacek22_p Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 To nie z głośnika tylko z słuchawki.
Rekomendowane odpowiedzi