Brendol Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Pro-5_5-inch-Dual-Camera-3GB-RAM-32GB-MTK-Helio-X20-Deca-core-4G-Smartphone-p-1072552.html?rmmds=search +kupon redmipro100 obniża o 100 dolcow. Tylko teraz mam pytanie, czy ktoś zamawiał albo ma potwierdzone info że oni tych telefonów aktualnie nie mają? Gdzieś tak słyszałem, że oni je wysyłać będą dopiero za 2-3 tygodnie, a wtedy takie ceny mogą być wszędzie bo Xiaomi oficjalnie obniżyło cenę tego telefonu. Co do samej promocji gdzieś czytałem że do 30 października. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvin Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Oferta wciąż działa, ktoś kupował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Na telchinie ludzie brali. Tyle że U Goldwaya masz kilka $drozej a za 20$ masz wysylke sellers shiping method czyli bez VATWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 54 minuty temu, Edvin napisał: Oferta wciąż działa, ktoś kupował? Tez miałem brać ale tak jak napisał tpawel u Goldwaya jest za 179$-10$ kupon=169$ + bierzesz przesyłkę bez VAT za 20$ i nic więcej nie doplacisz no i dostajesz w kilka dni a w Banggood może dojść VAT i może iść 20 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 @Brendol kupon do Goldiego? gdzie mozna dorwac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvin Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 2 godziny temu, Bohyn napisał: @Brendol kupon do Goldiego? gdzie mozna dorwac? Mi zaoferowało 3$ kupon na stronce, a warto brać tą gwarancję za ~13$? Jak potem to działa w PL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Mi zaoferowało 3$ kupon na stronce, a warto brać tą gwarancję za ~13$? Jak potem to działa w PL?Nie widać żeby ktoś z tej gwary korzystał więc ciężko stwierdzić. To dość świeży tematWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 (edited) 3 godziny temu, Bohyn napisał: @Brendol kupon do Goldiego? gdzie mozna dorwac? Kupon na 10$ od aliexpress, za wydane 69$, do użycia 11.11 za 1000 punktów... Można go użyć w każdym sklepie. Plus są też kupony które można odebrać w apce mobilnej, też 10$ za wydane 99$+, do wykorzystania 11 listopada. Jedyne czego nie dopowiedziałem to że oba będą do użycia 11 listopada, więc póki co, fakt, 10$ drożej u Goldiego. Ale 11.11 będzie taka sama cena jak na Banggood. Edited November 3, 2016 by Brendol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvin Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Jeszcze są 3 kupony 2$ na apce mobilnej, jak zrobisz listę produktów oraz obejrzysz listę 3 osób, (3x po 2$), plus 10$ kupon ali, plus 10$ kupon za nowe konto, idzie zebrać 26$. Jestem ciekaw czy to się wszystko sumuje, oraz czy się sumują np kupon 10$, 7$, 3$ i 1$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) Wszystkie będą osobno. Przynajmniej te 2$. Za nowe konto nie jest 5$? Taki baner mi sie pokazuje po wejsciu na strone. Edited November 4, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts