Kisnol Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witam. Od niedawna posiadam xiaomi mi5s. Od początku mam kilka problemów z telefonem. Może zacznę od głównego, najbardziej irytującego problemu. Podczas gdy słucham muzyki, pliki mp3 zaczynają wariowac. Przykładowo z piosenki 6 minutowej skraca się do 47 sekund albo pliki przestają być obsługiwane. Dzieje się tak na aplikacjach : systemowa ( muzyka) , poweramp itd. Z plikami jest wszystko ok, zawsze działały na komputerze lub innych telefonach i nigdy nie było z nimi problemu. Myslalem, że to jakiś przypadek , od nowa pobralem wszystkie pliki i 2 dni pozniej to samo... Jest to strasznie irytujące, ponieważ zwyczajnie nie mogę słuchać muzyki. Kolejnym problemem jest to gdy jest włączona aplikacja służąca do odtwarzania muzyki ( systemowa, poweramp czy jakiś tam inny player), po wejsciu w jakąkolwiek inną aplikacje ( snapchat, Facebook itp.) odtwarzacz się wyłącza i od nowa muszę wejść w aplikacje i załączyć muzykę. Dzieje się tam raz na jakiś czas. Ostatnim problemem jest to że sporo aplikacji się buguje. Wyrzuca mnie z powiadomieniem że wystąpił błąd. Jest to dla mnie bardzo wazne, więc z góry dziekuje za pomoc. Aktualizacje mam ściągnięte najnowsze, więc nie wiem czy to wada telefony, czy moja , czy coś powinienem poprawić żeby smigalo.
Bohyn Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Proszę o screena z informacji o telefonie (tam gdzie wersja systemu)
Kisnol Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Jednak mam wersję mi5, a nie mi5s.
samko78 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Sprubój zainstalować wersję, która znajduje się na miuipolska rom xiaomi.eu a nie global. Generalnie na Globalu według mnie dźwięk jest gorszy i przede wszystkim jest bardzo cicha muzyka na słuchawkach.
Kisnol Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Tu nie chodzi o jakość ani o poziom głośności tylko o to że mi rozpiernicza pliki i nie wiem o co chodzi... Ktoś pomoże ?
wukashi Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Spróbuj może w autostarcie zmienić ustawienia. Panel stereowania > uprawnienia > autostart Niektóre aplikacje nie pracują poprawnie kiedy nie są tam zaznaczone. to może się przydać też https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
Rekomendowane odpowiedzi