wojtekmarchewka Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Nowe Szkło Hartowane 9H do Xiaomi Mi 4 Opis: Posiadam dwie sztuki ww. Szkła do Xiaomi Mi4 2.5D 0.26mm firmy "No Name" Cena: 15 z + 10 zł Poczta priorytetowa polecona Aukcja allegro/olx:Na życzenie Kontakt: Pw Zdjęcia:Na życzenie Nazwa przedmiotu:Nowe Szkło Hartowane 9H Nillkin Amazing H do Xiaomi Mi 5 Opis: Posiadam dwie sztuki ww. Szkła do Xiaomi Mi 5 firmy "Nillkin" Cena:30 zł + 10 zł Poczta priorytetowa polecona Aukcja allegro/olx: Na życzenie Kontakt: Pw Zdjęcia: Na życzenie Nazwa przedmiotu:Nowe Szkło Hartowane Pełne 9H do Xiaomi Redmi Pro Opis: Posiadam cztery sztuki ww. Szkła "pełne" do Redmi Pro w dwóch kolorach. Czarnym oraz białym Cena:30 zł + 10 zł Poczta priorytetowa polecona Aukcja allegro/olx: Na życzenie Kontakt: Pw Zdjęcia: Na życzenie Nazwa przedmiotu:Nowe Etui sylikonowe do Redmi Pro Opis: Posiadam trzy sztuki ww. Etui sylikonowe firmy "Luanke" dwa całkowicie bezbarwne , jedno bezbarwne ze srebrnymi ramkami Cena: Bezbarwne 20zł + 10 zł Poczta priorytetowa polecona, ze srebrnymi ramkami 30 zł + 10 zł Poczta priorytetowa polecona Aukcja allegro/olx: Na życzenie Kontakt: Pw Zdjęcia: Na życzenie Kupując kilka rzeczy przesyłka jest jedna Edytowane 19 Października 2016 przez wojtekmarchewka
Elderbary Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi