Muody1910 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Witam Dzisiaj dziwnym trafem w kieszeni telefon zmienił mi kod oblokowywania ekranu mam ustawione 4 liczby a co byłoby mało wszedł sb w tryb w którym nw sprawdza się funkcje typu kolory itd Nie wiem jaki jest kod nie moge zmienić kodu z poziomu strony xiaomi Mam najnowszą wersję systemu globalnego z Androidem 6.0 prawdopodobnie Telefon działa reaguje na wszystko ale tak : 1. Jak chce wejść w recovery Wiadomo volume up + power i pote sam volume up to pojawia się screen żeby podłączyć kabel i do pcsuite 2. Tryb download działa tylko że jak chce zrobić update w pcsuite to piszę żeby najpierw wejść normalnie a potem przełączyć tylko ża żadne skarby się nie da 3. Bardzo zależy mi na czasie dodam jeszcze że chinczyki odblokwali mi coś tam jak do nich napisałem PROSZĘ O POMOC JAK GO ZRESTARTOWAĆ ALBO COKOLWIEK Edytowane 17 Października 2016 przez Muody1910
luki! Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Horpah Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 skorzystaj z tutoriala Acida https://miuipolska.pl/forum/topic/3160-miflash-formatowanie-telefonu-windowslinux/
Rekomendowane odpowiedzi