marcoo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Szukam takiej aplikacji, działającej na zasadzie wbudowanej ochrony prywatnych plików w miui tylko w standardowej wbudowanej aplikacji nie ma możliwości wpisywania hasła w postaci cyfr tylko wzoru co mi nie za bardzo odpowiada. Miałem m.innymi aplikacje takie jak: aplication protect blokada aplikacji wszystko ok, gdyby nie to , że aby "obejść" wpisywanie hasła do np. galerii wystarczy ubić aplikację z procesu - co w moim przypadku oznacza przytrzymanie klawisza "menu" ;d Najbliżej ideału jest funkcja wbudowana w antywirusie - AVG Gdzie po zabiciu procesu, proces od razu się aktywuje na nowo i nie ma dostępu do plików.... jednak po kilku - 5-6 ubijaniu procesów aplikacja wyłączy się na dobre i tym samym mamy dostęp do wszystkiego bez podawania hasła. Jedynie w przypadku standardowej ochrony -po zbiciu procesu nie ma możliwości dostania się do plików , bez podania hasła - zbicie procesu wyłączy aplikację i pole z hasłem - jednak jak wspomniałem szukam takowej tylko z możliwością wpisania hasła w postaci znaków a nie wzoru. Zna ktoś taką aplikację, którą nie można w tak łatwy sposób obejść jak te wymienione wyżej ?
marcoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Gdzie znajdę ten moduł ? w wsm nie mam takiego ;/
Lalo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Gdzie znajdę ten moduł ? w wsm nie mam takiego ;/ Wybierz w opcjach magazyn xposed Pokażą Ci się "w sieci" mody
marcoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ok znalazłem i zainstalowałem , restart i pokazuje mi się coś takiego: Pasek ładowania dojdzie do 100% i aplikacja się wyłączy
ZduneX25 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Podałem Ci z pamięci, bo wiem, że jakiś moduł pozawala na coś czego szukasz, ale chyba m to jednak nie xprivacy. Jak znowu na niego trafię to podam dokładny link, a tymczasem musisz się chyba zadowolić czymś z play store, poczekajmy jeszcze na opinie innych.
marcoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ok spoko, poszukam też więcej tego typu aplikacji jak będę miał więcej czasu i jak coś znajdę to dam znać w tym temacie , może komuś innemu się to przyda. W sumie rozwiązaniem by było gdyby zrobić z jednej z wymienionych aplikacji na aplikację systemową, przez co ubicie procesu by nic nie dało albo aplikacja sama by się uruchamiała ponownie i to powinno być wykonalne może ktoś wie jak ? Bo puki co śmieszna jest blokada telefonu , gdzie wystarczy wyłączyć dany program w procesie i po blokadzie;d
Rekomendowane odpowiedzi