Arturk Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Cześć temat Acida o zablokowanym EDL w N3P ale dalej nie wiem jednej rzeczy. Co zrobić gdy mam zablokowany EDL , zablokowany bootloader i Global dev? Czy w takim razie można odblokowac bootloader bez china dev? Bo jeśli nie mogę wgrać china dev bo mam zablokowany EDL i bootloader to jak mam wgrać china dev ,bo przecież flash bo fastboot nie ruszy.
flexeii Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Trochę chaotycznie wszystko napisałeś więc trudno zrozumieć o czym tak naprawdę piszesz, ale nie ważne. Odblokować bootloader możesz także na Global Dev. Jeśli mogę spytać. Jak zablokowałeś sobie niby EDL?
luki! Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Wejdź na stronę miuipolska i tam masz opisy! Po drugie. Zanim coś napiszesz przeczytaj 4 razy Temat do kosza.
luki! Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi