Aperitive Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Wersja MIUI: MIUI 8 Posiadany smartfon: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 Opis znalezionego błęduCześć. Mam problem z personalizacją diody powiadomień. Instalowałem już kilka różnych aplikacji do kontroli diody ale żadna nie potrafiła kontrolować Messengera. Zawsze świeci się na zielono (oczywiście kiedy jest powiadomienie). Zdarzało mi się uzyskać inny kolor ale tylko na chwilę (chyba podczas działania w tle jednej z aplikacji do diody) ale to już był efekt zmiany wszystkiego co się dało i nie wiem jak to zrobiłem, poza tym po chwili i tak znowu był zielony kolor. Da się to kontrolować czy niekoniecznie? Czy jeśli zakupię Light Manager'a w tej rozszerzonej wersji to coś sie zmieni? Pozdrawiam, Aperitive.
Drakoon34 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Wiesz, że miui pozwala dostrajać diody powiadomień? A jak nie pomaga to xposed. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Aperitive Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Tak, oczywiście że wiem, ale tam jest tylko opcja wszystkich powiadomień, oprócz połączeń i sms-ów, więc wszystkie aplikacje będą miały ten kolor. Zainstalowałem Xposed LED Control, ustawiłem Messengera i nadal to samo...
Drakoon34 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 @Aperitive Podasz screena z systemem miui? Możesz też zrobić diagnostykę diody.
paveu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 17 godzin temu, Drakoon34 napisał: A jak nie pomaga to xposed. Jaki moduł pomaga?
Drakoon34 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Jaki moduł pomaga? Jakiś się znajdzie. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Aperitive Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 6 godzin temu, Drakoon34 napisał: @Aperitive Podasz screena z systemem miui? Możesz też zrobić diagnostykę diody. Hmm ale screena jakiego okna? Z nr MIUI? A jak się robi taką diagnostykę? Przepraszam za tyle pytań, ale niestety aż tak się nie znam :/
Hawk1985 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Też miałem pytać o to samo. Ustawiłem: Połączenia - na zielono Wiadomości - na żółto Powiadomienia - na niebiesko Jednak przy powiadomieniach z messengera tak samo jak u kolegi świeci na zielono. Przy innych powiadomieniach świeci na niebiesko. 1
Aperitive Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Uff nie jestem sam Dodam tylko, że jak ustawisz połączenia na inny niż zielony, to messenger i tak będzie dawał zielony...
Drakoon34 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Może ma tak ustawione w opcjach, dlatego messengera się nie instaluje, bo to chłam. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Aperitive Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 A masz inny sposób na komunikację ze znajmoymi? Wszyscy komunikują się teraz przez fb. Nie namówię nagle wszystkich na instalację WhatsApp'a czy innego komunikatora. Może jest inny sposób na komunikację, którego nie znam. Masz jakiś? PS. Smsy odpadają. Są zbyt mało funkcjonalne.
Drakoon34 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 A masz inny sposób na komunikację ze znajmoymi? Wszyscy komunikują się teraz przez fb. Nie namówię nagle wszystkich na instalację WhatsApp'a czy innego komunikatora. Może jest inny sposób na komunikację, którego nie znam. Masz jakiś? PS. Smsy odpadają. Są zbyt mało funkcjonalne.Używam alternatyw dla messengera Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Aperitive Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Tylko że nie znalazłem alternatywy z tzw dymkami czatu... A to jest najbardziej przydatna dla mnie funkcja z wszystkich funkcji messengera.
Rekomendowane odpowiedzi