Kyniolus73 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 2 godziny temu, pawo24 napisał: Dzięki koledzy za pomoc.Chyba wybiorę ta przesyłkę:Registered Airmail(15-30 business days).Kusie mnie cena wynosząca 159$.Do tego dojdzie cashback i telefon wychodzi ok. 600zł. Tylko ,żeby tego vatu nie było... ale nie podniecaj się bo z gearbest ta promocja po 159 była tylko 1 dzień ale śledz http://cebula.online/ chyba ze mówisz o innym sklepie 32 minuty temu, papasmerf10 napisał: Ciekawe czy on będzie miał polski tzn ? w jakim sensie ? wrzucasz globala stable lub dev i masz polski nawet gdyby tam był jakiś przerobiony chiński global
papasmerf10 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 No pewnie, tylko nie każdy lubi, potrafi coś "wrzucić". Poza tym ten telefon od razu powinien mieć polski i wtyk EURO a nie adapter
kamilo23 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) 18 minut temu, papasmerf10 napisał: No pewnie, tylko nie każdy lubi, potrafi coś "wrzucić". Poza tym ten telefon od razu powinien mieć polski i wtyk EURO a nie adapter Skoro ma mieć od razu polski wtyk to należało kupić telefon z dystrybucji polskiej od x-komu lub media expert, a teraz płacz nad rozlanym mlekiem bo chińczyk ma kontakty na nie taki "bolec" jak w EU. Ja kupowałem "kate" to ładowarka była europejska Edytowane 26 Października 2016 przez kamilo23
papasmerf10 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Ja nie płaczę tylko po prostu jestem ciekawy co to Wam przyjdzie. Mój miał i polski i bolec EU. A tu tego prawdopodobnie nie ma więc stąd zainteresowanie Edytowane 26 Października 2016 przez papasmerf10
gonzo_86 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ja jestem zadowolony z mojego telefonu, wczoraj odebrałem a dziś testuje ostro baterię, od rana ciągle na LTE i trochę gps a tu wynik naprawdę solidny Tapnięte z RN3 PRO KATE
Rekomendowane odpowiedzi