Befisolog Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jeśli piszę w złym miejscu to z góry przepraszam. Wczoraj dostałem swojego Mi2S i zainstalowałem polski rom. Zamówiłem z ibuygoy, więc raczej jest oryginalny. Gdy włączyłem nowy telefon wyświetliła się informacja o update. Jednak ja zainstalowałem od razu polski rom(metoda 1). Dzisiaj powinna być chyba aktualizacja, bo jest piątek ale mi się nic nie wyświetla o aktualizacji. Czy zrobiłem coś źle? Przepraszam ale jestem całkowicie zielony
Acid Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wszystko jest ok. Polska aktualizacja nie przychodzi przez Aktualizacje jak Chińska. Musisz pobrać rom ze strony. Wysłane z mojego MI 2
Befisolog Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czyli polski rom, który wgrałem automatycznie blokuje przychodzenie aktualizacji?
Lalo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czyli polski rom, który wgrałem automatycznie blokuje przychodzenie aktualizacji? Nie będzie powiadomień o aktualizacji bo nie sciagniesz jej przez updater, musisz bezpośrednio ze strony.
Befisolog Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czyli powiadomień nie będzie, ponieważ rom jest ukierunkowany na wersję tylko polską? Dzięki wielkie w każdym razie, już bałem się że mogę mieć jednak podróbkę...
Rekomendowane odpowiedzi