Bohyn Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Hejka, wiem Panowie, że to dla Was więcej roboty, może macie możliwość włączenia automatycznych wiadomości. Z mojej strony prośba o wprowadzenie standardu wysyłania wiadomości/powiadomienia do usera, że jego post/temat został usunięty jak to odbywa się na wielu forach. Powód też byłby mile widziany ale nie konieczny, bo pewnie i tak z automatu szedł by ten sam. Bo wchodzę sobie w tematy a tam 2 strony w miarę produktywnej rozmowy usunięte bez wcześniejszego ostrzeżenia. Odświeżam inny a tam jeden post usunięty, co prawda nie na temat, ale user pewnie o tym nie wie. pzdr
ZduneX25 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 W menu powiadomień na lewo od komunikatora są powiadomienia i jeżeli wątek lub post zostanie skasowany to user znajdzie tam stosowną informację.
Bohyn Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Proszę o screenowo-rysunkową informację, bo moje posty nie raz rozstały usunięte a w menu powiadomień tego nie miałem. Edytowane 24 Października 2016 przez Bohyn
Rekomendowane odpowiedzi