cynamon Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Miałem wgrany MUI 7.4 xiaomi.eu 6.5.12 (rozwojowy) od JDStar, do zablokowanego bootloadera. Odblokowałem bootloader i nie było żadnych komunikatów o błędach. Później doczytałem, że powinno się to robić na chińskim romie. Jak sprawdzić czy wszystko jest ok? bo nie chcę nic robić bez pewności, że nie padnie telefon. Jeżeli narzędzie do odblokowania pokazało że jest ok, to znaczy że tak jest na 100%. Jeżeli bootloader jest prawidłowo odblokowany, to co teraz polecacie wgrać? Najpierw pewnie TWRP, a później jaki ROM? Czy przy instalacji TWRP trzeba robić przywracanie systemu do ustawień fabrycznych? Edytowane 12 Października 2016 przez cynamon
cynamon Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 wątek do usunięcia wszystko poszło bez problemów
mrosi Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi