Skocz do zawartości

Bootloop po flashu SuperSU update co teraz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.
Posiadam note 3 pro chciałęm zainstalować sobie dolby atmos wrzuciłem super su update na telefon sflashowałem i telefon ma bootlopa, chciałem przez fastboota uruchomić go w recovery lecz wyskakuje (unlock device to use this command) czy to oznacza ze bootloader został zablokowany ? Moglibyście mi pomóc ? Sprawdzając status bootloadera pisze że jest zablokowany lecz twrp recovery działa czy moge flashować miui polska ?

Edytowane przez Degnerix
Opublikowano

To jest dział Redmi Note 3 Pro
Czy aby na pewno piszesz w dobrym dziale?
Z poziomi twrp możesz śmiało zainstalować miuipolska następnie super su i po restarcie poczekać 10-15 minut

Opublikowano

okej, wszystko działa dzięki za pomoc. Najbardziej zastanawia mnie jak to jest możliwe że nagle zablokowany został bootloader, jest jakieś wytłumaczenie tego ?

Opublikowano

Nic nie wrzucalem przez miflasha, postanowiłem wczoraj zrootowac telefon lecz wgranie SuperUS sie nie powiodlo i zatrzymal sie na bootlopie, włączyłem telefon do fastboota z ciekawości i sprawdziłem i nagle bootloader byl zablokowany a przed próba wgrania SuperUS był odblokowany. 

Opublikowano

Robiłem downgrade z romu miuipolska 6.9.15 na 6.8.18 (wszystko prze twrp). Dostałem bootloop. W fastboot pokazało, że zablokowany bootloader. Włączyłem miunlock i przeszło bez problemu. Dziwne ;p

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...