Ari93 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Witam, jesli w notce zapisze sobie numer (9 cyfrowy), zamkne notatke i ponownie w nia wejde to numer zrobi sie niebieski i podkreslony. Przytrzymujac na nim palec pojawiaja sie 2 opcje: "Zadzwon pod numer" i "zaznacz tekst". Wybierajac 1wsza opcje wyswietli kolejne okienko z numerem i przyciskami "Zamknij" oraz "Dodaj do kontaktow". Gdzie jest wiec ta opcja zadzwon? Pierwszego przycisku tlumaczyc nie trzeba a drugi otwiera kontakty gdzie mam do wyboru utworzyc nowy kontakt lub dodac numer juz do obecnego... zeby zadzwonic trzeba numer skopiowac i wkleic przy wybieraniu numeru. Mysle ze screeny nie sa konieczne ale w razie co moge wrzucic jak wroce wieczorem z pracy Logcat Dodatkowe informacje
Acid Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ta funkcja działa ale na bardzo prostej zasadzie. Ten tekst w formie 9 cyfrowym jest automatycznie kopiowany i wstawiany w wyszukiwanie kontaktów. Wyszukiwanie. Czyli jeśli numer jest w bazie to pojawi się wynik w postaci kontaktu i podświetlonego numeru telefonu (tak jakbyśmy szukali numeru przez T9). I wtedy kliknięcie na kontakt zadzwoni. Czyli z poziomu notatki możesz dodać numer (z tego zaznaczonego ciągu cyfr) lub zadzwonić jeśli numer jest już w bazie kontaktów.
Ari93 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 A wiec dodalem dwa numery z mojej notatki... i nic, zadnej roznicy, nie ma zadnego wyniku z szukania itp czyli dalej nie moge zadzwonic pod taki numer z notatki
Lalo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 A wiec dodalem dwa numery z mojej notatki... i nic, zadnej roznicy, nie ma zadnego wyniku z szukania itp czyli dalej nie moge zadzwonic pod taki numer z notatki Ktoś to źle zrobił, irytuje mnie ze nie mogę złapać numeru i zadzwonić tylko dodać do kontaktów. Potwierdzam nie da się zadzwonić pod numer z notatki!
Acid Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ... który nie jest w bazie. Wysłane z mojego MI 2
Lalo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Np. Zapisując numer w notatce podczas rozmowy bo jest Ci szybko potrzebny. Chcesz zaraz zadzwonić pod ten numer i d*pa...
Rekomendowane odpowiedzi