pyth Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Witam, Chciałem sobie na nowo postawić system, jednak mam mały problem... MiFlash nie blokuje mi bootloadera oraz nie działa mi dioda LED. Wcześniej jeszcze po wgraniu kernela miałem problem z WiFi którego nie dało się włączyć, teraz nawet na czystej kopii 6.9.29 Global Dev występują takie błędy. W menu diagnostyki test led wypada negatywnie, żaden z kolorów nie chce się zaświecić, działa tylko dioda ładowania, także fizycznie ona działa. C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.009s] finished. total time: 0.010s Informacje po świeżej instalacji systemu metodą Flash All. Co jest nie tak i jak mogę to w jakiś sposób naprawić? Wersja MiFlash: 2016.04.01.0(x64) Edytowane 7 Października 2016 przez pyth
pyth Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Rozumiem, czyli jakbym wracał z Custom'u, wtedy się blokuje się bl, tak? A z Miui na Miui bl zostaje bez zmian... Mam pytanie, czy też tak masz, że w menu diagnostycznym test led nie działa? Zapalenie czerwonej, niebieskiej i zielonej jak dla mnie nie działa.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi