Mariuszes Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) dlaczego po synchronizacji przegladarki po zrobieniu wipe przywraca wszytko tj zakladki i inne duperela a nie przywraca ikonek i zakladaek dodanych na ekranie startowym przegladarki ?naprawde to jest taki wielki problem ? Edytowane 7 Października 2016 przez Mariuszes
xxmati96xx Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 18 godzin temu, Mariuszes napisał: dlaczego po synchronizacji przegladarki po zrobieniu wipe przywraca wszytko tj zakladki i inne duperela a nie przywraca ikonek i zakladaek dodanych na ekranie startowym przegladarki ?naprawde to jest taki wielki problem ? Codziennie robisz wipe? Jak raz na pół roku ustawisz od nowa to nic się nie stanie. Ludzie czepiają się już wszystkiego.
Mariuszes Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Jakie to ma znaczenie Robię często wipe bo jak trafi sie dobry rom to go daje na pusty telefon a nie zasrany syfem Odpowiedz nie na temat ... Dla wygody jak sobie dostajesz 30 zakładek na główna stronę to myślę że nie jesteś ich w stanie odtworzyc czy po tygodniu czy po pół roku ...co ty chcesz ustawiać skot do fb ?? To nie o tym mowa tylko o wygodnym dostępie do zakładek na głównej Masz teraz screen zapamiętaj wsYtkie ikonki i wklej mi do nich linki ... Jak jesteś taki mądry A tu niecaly screen z zakładek bo mam jesCe foldery tam Naprawdę wygodniej obsługuje się te zakładki z pulpitu głównego przeglądarki więc myślę że to też powinno się synchronizować Już mam tyle zakładek w menu zakładek że sie trochę w nich nie odnajduje - i trochę mnie intuicyjny jest ten system zakładek ale z racji że da się to dodać na pulpit stało się to bardzo funkcjonalne Wygodniej się to obsługuje z Pulpitu głównego i uważam że to też powinno się synchronizować
xxmati96xx Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 W ogóle co to za temat skoro nie synchronizuje to nie widocznie tak ma być. Jak chcesz to zgłoś to en.miui.com może coś zrobią z tym(w co wątpię). Założyłeś ten temat bo komuś innemu na tym romie na tym tele to działa? Naprawdę tak trudno pogodzić się z tym co się dostaje w aktualizacjach i nie robić problemów z małych rzeczy?
Mariuszes Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Twoje odpowiedzi są nie na temat ....chcesz sobie popisać przejdź się na interie .... Edytowane 8 Października 2016 przez Mariuszes
xxmati96xx Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Mariuszes napisał: Twoje odpowiedzi są nie na temat ....chcesz sobie popisać przejdź się na interie .... Twoje pytania i prośby są bez sensu. Myślisz że ktoś nagle zmieni rom żeby chmura przywracała ci ikonki w przeglądarce(zresztą jak dla ciebie to nie jest duży problem to pewnie jesteś programista i zrobiłbyś to w 2min). Takie tematy aby niepotrzebnie forum zaśmiecają. Edytowane 8 Października 2016 przez xxmati96xx
xxmati96xx Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 @Mariuszes no i masz rozwiązanie . Może dlatego nie mam takich problemów bo od 3 miesięcy jestem na china dev.
Rekomendowane odpowiedzi