energyrm7 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Witam, od pewnego czasu mam problem z powiadomieniami. Facebook oraz messenger działają prawidłowo, natomiast instagram, snapchat itd już nie. W opcjach apliakcji mam wszystko włączone co dotyczy powiadomień, w panelu sterowania w uprawnieniach również, ( pasek stanu,pływające okna itd ) Pomóżcie ponieważ jest to uciążliwe, jeśli potrzeba ss nie ma problemu, napiszcie co konkretnie żeby nie zaśmiecać :0 Z góry dziekuje.
RegimeOfTerror Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Do autostartu dodałeś? Panel Sterowania - Uprawnienia - Autostart
energyrm7 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 55 minut temu, RegimeOfTerror napisał: Do autostartu dodałeś? Panel Sterowania - Uprawnienia - Autostart Tak dodałem, przeinstalowanie aplikacji nic nie dało
RegimeOfTerror Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 To jeszcze spróbuj zakłódkować aplikację, chociaż w sumie powinno działać. Snapa nie mam, ale powiadomienia z Insta bez problemowo u mnie wchodzą.
energyrm7 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 40 minut temu, RegimeOfTerror napisał: To jeszcze spróbuj zakłódkować aplikację, chociaż w sumie powinno działać. Snapa nie mam, ale powiadomienia z Insta bez problemowo u mnie wchodzą. Zaklódkować?
RegimeOfTerror Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Menadżer wielozadaniowości (te trzy paski pod ekranem) i tam przeciągasz daną apkę w dół i na górze powinna pojawić się ikonka kłódki, wtedy ją klikasz.
energyrm7 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Dnia 7.10.2016 o 16:13, RegimeOfTerror napisał: Menadżer wielozadaniowości (te trzy paski pod ekranem) i tam przeciągasz daną apkę w dół i na górze powinna pojawić się ikonka kłódki, wtedy ją klikasz. Podziałało tylko na chwile, dalej nie mam powiadomień. Nawet zmieniałem już Miui n nowsza wersję. ( Treaz mam problem z dzwiekiem sms)
energyrm7 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Witam ponownie, dalej nie działa, najnowsza wersja MIui 8 6.10.13. W ustawieniach wszystko włączone, jakieś pomysły? Stało się tak z dnia na dzień
Rekomendowane odpowiedzi