HeniekNiwka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ratunku, jestem posiadaczem xiaomi mi4c od 2 dni mialem polski system miu wgrany przez poprzedniego wlasciciela, mowil tylko ze trzeba zrobic aktualizacje. A czytalem na szybko i pobralem nie to co trzeba bo przez jakis temat wszedlem o instalacji miui i zamiast aktualizacji pobralem root ROOT Dla Mi3/Mi4/Mi4c/MiNote/MiNotePro Wszedlem w aktualizuj kropeczki wybierz aktualizacje czy jakos tak i kuzwa glupi ja kliknalem to wlaczyl sie chyba boot loader a telefon teraz caly czas stoi na czarnym erkanie z logiem Mi i pod spodem mi.com jak przytrzymal power button i volume down zapala mi sie logo fastboot po czym gasnie nic sie nie dzieje. Prosze powiedzcie da sie to jakos uratowac ? Telefon kupiłem za 600zl mam nadzieje ze nie nadaje sie juz teraz na smieci ;c Prosze o jakis poradnik albo porady nie moge nic znalezc. Błagam o pomoc. Jak coś mozna pisać do mnie na facebooku, Aleksander Peć . Pozdrawiam i prosze o pilna pomoc
Coldy Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Telefon naładowany, ładuje? VOL UP + Power przytrzymaj na 10-15s, wchodzi do trybu recovery? Jeżeli tak to do jakiego? MIUI Recovery / TWRP? Jaki polski system MIUI? Niedokładnie spolszczony chiński global rom, czy MIUI Polska? Edytowane 7 Października 2016 przez Coldy
HeniekNiwka Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 MIUI Polska telefon laduje i wszystko, po próbie uruchomienia zostale tylko logo MI na czarnym tle. Podczas trzymania volume up i power jedynie pokazuje sie i znika logo MI. Przy trzymaniu power i volume down pojawia sie postac grzebiaca w androidzie na dole pisze fastboot po czym przerzuca na czarny ekran. Telefon po prostu wylacza sie
HeniekNiwka Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Telefon działa, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi