Exo Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Niedawno wgrałem nowy rom -> Zużycie baterii na tym nowym romie jest około 2x większe niż na poprzednim sofcie, przez noc schodzi kilkanaście procent, podczas gdy wcześniej schodziło kilka. Podczas korzystania jeszcze gorzej, staram się mieć wifi jak najmniej aktywne, ekran na minimalnym poziomie jasności, zbędne bajery też powyłączane. Jak nie jeden problem, to drugi, jestna to jakaś rada? Prosze o pomoc
Grzesiuso Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 3 minuty temu, Exo napisał: Niedawno wgrałem nowy rom -> Zużycie baterii na tym nowym romie jest około 2x większe niż na poprzednim sofcie, przez noc schodzi kilkanaście procent, podczas gdy wcześniej schodziło kilka. Podczas korzystania jeszcze gorzej, staram się mieć wifi jak najmniej aktywne, ekran na minimalnym poziomie jasności, zbędne bajery też powyłączane. Jak nie jeden problem, to drugi, jestna to jakaś rada? Prosze o pomoc Tak wgraj starszy na którym bateria lepiej trzymała. 2
Exo Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Był kiedyś temat, w którym można było poprawić zużycie baterii, wyłączając/włączając odpowiednie opcje, takie wskazówki jak zoptymalizować telefon, możecie mnie na niego nakierować? w tej chwili mam tak: ekran 41% sygnał sieci 22% telefon w gotowości 20% system android 6% android 4% chrome 2% wifi 0,7% wydaje mi się, że "telefon w gotowości" za dużo pożera? na wcześniejszym romie było chyba mniej.
xxmati96xx Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 U mnie na tym romie bateria bardzo dobrze trzyma 1
Rekomendowane odpowiedzi