dongregory Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam czy jest możliwość odzyskania notatek z programu notatnik z oryginalnego oprogramowania jeśli kopia była zdobiona za pomocą titanium backup a teraz nam system miui i mi wyskakuje że nie mogę przywrócić notatek bo jest inny system operacyjny a bardzo mi na nich zależy ? Bardzo proszę o szybka odpowiedź jeśli to możliwe. Z góry dzięki A może które ma jeszcze oryginalny soft zrootowany i by mógł mój plik kopii z titanium backup wrzucic u siebie i podac mi tekst notatnika ? Z chęcią bym zrobił to samemu czyli wgrał na nowo oryginalny soft i sprawdził ale nie jestem w tym za dobry bo tel robił mu znajomy a ją jestem trochę słaby w tym ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skopiuj całą (3 pliki) kopie na kompa i podejrzyj notatnikiem.
dongregory Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Niestety w tych plikach nie znalazłem tego co szukałem być może pozostaje mi wyrwać starty soft i wtedy przywrócić z titanium backup poczym wygó wrócić do miui. Ale dzięki wielkie za odp Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi