blady1990 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Witam. Niedawno zakupiłem u Goldway'a Mi4c 3/32GB. Po uruchomieniu telefonu pierwsze co mnie uderzyło to szum wydobywający się z głośnika przy odtwarzaniu dźwięków - przy odtwarzaniu dźwięków systemowych, filmów na youtube, muzyki. Jest szczególnie słyszalny przy ustawionym niskim poziomie głośności ( natężenie szumów nie zmienia się wraz z regulacją głośności dźwięków). Zmieniłem ROM na 6.9.29 i dalej to samo. Macie podobnie? Mnie to zaczyna już dość mocno drażnić. Zauważyliście coś podobnego u siebie? Przy korzystaniu ze słuchawek nie ma tego problemu Edytowane 1 Października 2016 przez blady1990
Kamil33 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Mam podobny problem. W sumie zauważyłem to dopiero dziś Zauważyłem że podczas oglądania filmów czy słuchania muzyki z głośnika wydobywa się szum. Nie jest to jakiś słyszalny szum i odkryłem go przypadkiem, co ciekawe (może dlatego bo nie mam jakiegoś wrażliwego słuchu) podczas oglądania czegoś ten szum nie przeszkadza mi, słyszę go tylko gdy przyłoże głośnik do ucha i leci dźwięk Szum najlepiej słychać podczas wyciszonego telefonu i przyłożeniu głośnika Ktoś ma podobnie? Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Kamil33
JWW Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam, Ja mam podobny problem tzn szum głośnika telefonu w trakcie rozmowy telefonicznej. Czy to jest wada/usterka głośnika i można to jakoś naprawić w serwisie? pozdrawiam
kamil385_ Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Hymm u mnie szum występuje tylko na słuchawkach przy niskim poziomie głośności dosłownie przy każdym dźwięku... Bez względu na soft jaki jest aktualnie zainstalowany. Taki już chyba urok tej mi4-ki Nie przeszkadza to kiedy ustawimy od 1/4 głosu wzwyż.
Rekomendowane odpowiedzi