Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.
Niedawno zakupiłem u Goldway'a Mi4c 3/32GB. Po uruchomieniu telefonu pierwsze co mnie uderzyło to szum wydobywający się z głośnika przy odtwarzaniu dźwięków - przy odtwarzaniu dźwięków systemowych,  filmów na youtube, muzyki. Jest szczególnie słyszalny przy ustawionym niskim poziomie głośności  ( natężenie szumów nie zmienia się wraz z regulacją głośności dźwięków). Zmieniłem ROM na 6.9.29 i dalej to samo.
Macie podobnie? Mnie to zaczyna już dość mocno drażnić.
Zauważyliście coś podobnego u siebie?

Przy korzystaniu ze słuchawek nie ma tego problemu

Edytowane przez blady1990
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam podobny problem. W sumie zauważyłem to dopiero dziś

Zauważyłem że podczas oglądania filmów czy słuchania muzyki z głośnika wydobywa się szum. Nie jest to jakiś słyszalny szum i odkryłem go przypadkiem, co ciekawe (może dlatego bo nie mam jakiegoś wrażliwego słuchu) podczas oglądania czegoś ten szum nie przeszkadza mi, słyszę go tylko gdy przyłoże głośnik do ucha i leci dźwięk

Szum najlepiej słychać podczas wyciszonego telefonu i przyłożeniu głośnika

Ktoś ma podobnie?

Edytowane przez Kamil33
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Ja mam podobny problem tzn szum głośnika telefonu w trakcie rozmowy telefonicznej. Czy to jest wada/usterka głośnika i można to jakoś naprawić w serwisie?

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hymm u mnie szum występuje tylko na słuchawkach przy niskim poziomie głośności dosłownie przy każdym dźwięku... Bez względu na soft jaki jest aktualnie zainstalowany. Taki już chyba urok tej mi4-ki :D Nie przeszkadza to kiedy ustawimy od 1/4 głosu wzwyż.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...