maniol12 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Siema, Chciałem wgrać nowy rom. Przeczytałem, że mój miui 7 by xiaomi eu 6.1.21 jest dev i moge na nim odblokowac od razu bootloader. Mimo wszystko chciałem wgrać dev china. NIe poszło przez trzy kropki w "aktualizacje" Myślę, to postawię TWRP. Chciałem zrobić to metodą z aplikacją Flashify. W poradniku jest " Przechodzimy na pulpicie do Security > Permissions > ROOT i zaznaczamy dostęp do root dla Flashify (będziemy musieli wybrać „Next” kilka razy i na końcu „Accept”). Należy także wyrazić zgodę na pobranie ROOTa gdyż domyślnie w romie dev nie jest on już dodawany" Gdy ja wejdę w panel sterowania -> uprawnienia - > o ROOT -> mam kłódkę i chińskie znaczki. Google tłumacz mówi, ze znaczy to " Aktualny Urządzenie odblokowane Fastboot Nie udało się uzyskać uprawnienia roota" Gdy sprawdzam status roota w FLASHIFY pokazuje mi "you are rooted" Super SU też sugeruje, że tego roota już mam. Ale nie jestem na 100% przekonany bo tak już telefon kupiłem. Mogę, robić TWRP w takim stanie przez tą apkę?
maniol12 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Odblokowalem bootloader i poszło. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi