osd Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Spotkał się ktoś z niską jakością zdjęć wysyłanych z MI5 ?. Sytuacja jest dość dziwna. Przede wszystkim zdjęcia od innych wyglądają zawsze o wiele lepiej. Moje nie ważne czy wysłane z galerii czy zrobione aparatem w aplikacji, to dość spora "pixeloza". Zarówno u mnie na telefonie, PC jak i u innych. Co ciekawe jak zapisze je na PC na dysk to wyglądają o wiele lepiej - są wtedy właśnie w takiej jakości jak powinny być.
simcold Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Messenger tak ma. Jiayu g4s Miui v7 PL
osd Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 Na pewno nie. Bo teraz odkryłem że zdjęcia z 1-2 dni wcześniej które nawet ja wysłałem maja juz taka jakość jak powinny mieć. Poza tym moje zdjęcia oglądane już przez przeglądarkę www na stronie messenger.com wyglądają juz normalnie. Jedyny problem jest na telefonie. Wyświetlają się fatalnie. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
wieszOCB Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Mi się wydaje, że to normalne. Messenger kompresuje dane przy robieniu zdjęcia za jego pomocą. Jeśli zrobisz foto aparatem z telefonu i następnie wyślesz powinno być lepiej.
kunix96 Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zamiast fabrycznej Galerii, zainstaluj jakąś z google play i zacznij z niej korzystać, powinno pomóc
Materius1994 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Messenger jest średnią aplikacją do przesyłania zdjęć. Przetestuj to na choćby nawet na zrzutach ekranu. Zobacz ile się różni wysłany screen od tego co widzisz na swoim ekranie. Na mi4c różnica jest ogromna.
Rekomendowane odpowiedzi